Histoire | Christy St. John | Lowest Rated Movies

Husbands and Wives

Husbands and Wives

Air date: 18.09.1992 USA Runtime: 108 min. R
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

Woody Allen
Director

Cast

Woody Allen isProf. Gabriel '
Prof. Gabriel '
Mia Farrow isJudy Roth
Judy Roth
Liam Neeson isMichael Gates
Michael Gates
Cristi Conaway isShawn Grainger - Call Girl
Shawn Grainger - Call Girl
Ron Rifkin isRichard
Richard

Synopsis

Soți și soții – Filmat in stil documentar-live, Soti si sotii e un film despre infidelitate si crizele care zguduie chiar si casniciile stabile.

Gabe (Woody Allen) si Judy (Mia Farrow) au o casnicie confortabila si nu se mai asteapta la mari surprize. Socul vine de la vestea ca prietenii lor de o viata, Jack (Sydney Pollack) si Sally (Judy Davis), au decis sa se desparta, chiar daca in termeni amiabili. Cine s-ar fi gandit? Pareau atat de fericiti impreuna! Daca si cuplurile fericite se destrama, inseamna ca nimeni nu e in siguranta. Aceasta constatare ii indeamna sa se gandeasca la propriul lor mariaj, mai ales cand Judy descopera ca e foarte sensibila la farmecul noului prieten al lui Sally (Liam Neeson), iar Gabe e tot mai flatat de avansurile pe care i le face una dintre studentele lui (Juliette Lewis).

Woody Allen paseste cu acelasi umor si ironie fina pe terenul minat al problemei fidelitatii in casniciile pe care le crezi garantate pe viata. Soti si sotii nu e insa o comedie, cat o punere in discutie serioasa a fanteziilor care ne determina sa daramam dintr-o lovitura ce ne-am straduit sa cladim o viata. In film, convingerea ca dragostea inseamna si acceptarea imperfectiunilor celuilalt e mai puternica decat mirajul unei relatii noi, mai palpitante (ale carei dezamagiri nu le vezi inca).

Husbands and Wives
Husbands and Wives
Husbands and Wives
Husbands and Wives
Original title Husbands and Wives
IMDb Rating 7.6 23,348
TMDb Rating 6.8