Le Labyrinthe 3 Streaming VK VF | My Life's on the Line - Gli Eroi Del Kun... | 2015 Hindi

Howards End

Howards End

Air date: 13.03.1992 UK, Japan, USA Runtime: 140 min. PG
Your rating: 0
0 0 votes

Video trailer

Director

James Ivory
Director

Cast

Emma Thompson isMargaret Schlegel
Margaret Schlegel
Helena Bonham Carter isHelen Schlegel
Helen Schlegel
Anthony Hopkins isHenry J. Wilcox
Henry J. Wilcox
Samuel West isLeonard Bast
Leonard Bast
Vanessa Redgrave isRuth Wilcox
Ruth Wilcox
Adrian Ross Magenty isTibby Schlegel
Tibby Schlegel
Prunella Scales isAunt Juley
Aunt Juley
James Wilby isCharles Wilcox
Charles Wilcox
Joseph Bennett isPaul Wilcox
Paul Wilcox

Synopsis

Întoarcere la Howards End – Desi este coproductie americano-engleza, acest film de cinci stele este britanic prin excelenta. Realizat cu un buget modest, a spulberat toate superproductiile in 1992 avand incasari de aproape 26 de milioane de dolari. In prim plan este Emma Thompson, cea mai buna actrita intr-un rol principal in acel an, o femeie de conditie sociala medie care produce un adevarat cutremur in rigida aristocratie edwardiana de la inceputul secolului trecut. Ea mosteneste cea mai mare parte din averea bancara si proprietatile lui Ruth Wilcox (Vanessa Redgrave) o femeie din inalta societate, pe care si-a facut-o prietena total dezinteresata de banii ei.

Aparitia acestei femei in casta bogatilor se va lasa cu urmari dintre cele mai imprevizibile, unele dintre ele cumplite. Ea va reusi sa rastoarne principiile conservatoare ale unei lumii care-si vede iluzia nemuririi destramandu-se. O lume in care, pana sa apara ea, iubirea trebuia sa se supuna prejudecatilor.

Partenerul Emmei Thompson este Sir Anthony Hopkins, care-si demonstreaza talentul urias in rolul unui industrias la inceput rece si dur. Helena Bonham Carter are de asemenea o prestatie remarcabila, iar toti actorii stapanesc magistral incantatorul accent britanic.

Howards End
Howards End
Howards End
Howards End
Howards End
Howards End
Original title Howards End
IMDb Rating 7.5 23,197
TMDb Rating 7